Σάββατο 22 Μαΐου 2010



« η χριστιανικη "αγαπη" | Μαγικές ασκήσεις για την Αφροδίτη. »

eosforos.gr - Λόγος Απόρριψης: Δημόσια τάξη / Χρηστά ήθη!!!!!





Η παρακάτω αίτηση εκχώρησης ονόματος χώρου [.gr] απορρίφθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Όνομα Χώρου: eosforos.gr
Αριθ. Πρωτοκόλλου: 1298273
Κωδικός επαφής: 183_100000093695
Ημ/νία Υποβολής: 26/06/08 7:50AM UTC
Ημ/νία Απόφασης ΕΕΤΤ: 25/7/2008
Αριθ. Απόφασης ΕΕΤΤ: 491
Λόγος Απόρριψης: Δημόσια τάξη / Χρηστά ήθη - αρ. 8.1.δ του Κανονισμού.
Η Απόφαση 351/76 (20/5/05) της ΕΕΤΤ «Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr», είναι διαθέσιμη στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/Electronic_Communications/DomainNames/Regulations.html) και του Μητρώου Ονομάτων Χώρου .gr (http://www.gr)

Το απόσπασμα από το email της ΕΕΤΤ διακρίνει ότι το λαμπρό Ελληνικό μέγεθος ΕΩΣΦΟΡΟΣ προσβάλει τα χρηστά ήθη. Ο Εβραιοχριστιανισμός τους έχει κάνει προφανώς να ξεχάσουν την Ελληνική γλώσσα.

Το όνομα Εωσφόρος, που σημαίνει «αυτός που φέρει την αυγή», αναφέρεται στον πλανήτη Αφροδίτη όταν αυτός εμφανίζεται πριν την ανατολή του Ήλιου (και συνεπώς θεωρείται ότι φέρει την αυγή της νέας ημέρας). Γνωστότερο όμως με αυτή τη σημασία είναι το συνώνυμο "Αυγερινός". [Εωσφόρος: αυτός που φέρει την Ηώ, την αυγή. Lucifer: αυτός που φέρει το φως (της ημέρας). Εξού και τα εγγλέζικα Lightbringer, Morningstar.]

Στην Ολυμπιακή Ελληνική Κοσμοθέαση ο Εωσφόρος ήταν η προσωποποίηση του φωτεινού "αστέρα". Τον θεωρούσαν γιο του Αστραίου και της Ηούς. Σε άλλα μέρη τον θεωρούσαν γιο του Εσπέρου. Ο Εωσφόρος έλαβε ως σύζυγό του την Κλεόβοια και απέκτησαν δύο θυγατέρες, την Τηλαύγη και τη Φιλωνίδα.

Η μετέπειτα ονομασία του ως «Σατανάς» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη "satan", η οποία χρησιμοποιήθηκε στην ελληνική μετάφραση των Εβδομήκοντα με τις λέξεις «Σατανάς» ή «Διάβολος» και δηλώνει τον επίβουλο, τον εχθρό. Πουθενά στις Γραφές δεν αναφέρεται ότι ο Εωσφόρος είχε ουρά, κέρατα και πόδια τράγου. Αυτά τα αναίσχυντα ψεύδη είναι παγανιστικές επιρροές και έχουν να κάνουν με την προπαγάνδα των παπάδων ενάντια στα προχριστιανικά πιστεύω.

Η "παρεξηγημένη" απόφαση της ΕΕΤΤ θα πρέπει να αναθεωρηθεί. Καλό θα ήταν βέβαια ένας Έλλην δικηγόρος να το αναλάμβανε σαν υπόθεση, ώστε να γίνει γνωστό στον κόσμο που κατοικεί σε αυτόν τον Ιερό τόπο ότι δεν αφήνουμε τα πράγματα στην αυθαιρεσία.

^Ιάσων

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

΅ΖΕΥΣ



Εωσφόρος

Η χριστιανική απατεωνία συνεχώς βάλλει κατά τού Ελληνισμού. Ο εωσφόρος, Ελληνική Θεότης ,παρουσιάζεται ως ο σατανάς. Οι σατανάδες παπαδοκολόγεροι, μισούν οτιδήποτε είναι Ελληνικό. Κάθε τι πού αναφέρεται στήν Ελλάδα, πρέπει να διαστρεβλωθή να συκοφαντηθή καί να καταστραφή. Ο Εωσφόρος,δηλαδή αυτός πού φέρνει τό φώς είναι θεός του κακού,γιά τα χαϊβάνια τούς χριστιανούς, διότι ο χριστιανισμός είναι δόγμα του σκότους ,το φώς λοιπόν είναι εχθρός ,διότι σκότος είναι η έλειψις φωτός. Δεν είναι ον το σκότος είναι μή ον. Δέν υπάρχει σκότος, υπάρχει έλλειψις φωτός. Οπως ειναι η κατάστασις στήν Ελλάδα τα τελευταία 1700 χρόνια λείπει το φώς. Οί χριστιανοεβραίοι δεν μπορούν να παράγουν ΣΚΟΤΟΣ, διότι ουδείς μπορεί να παράξη κάτι πού δέν υπάρχει, γιαυτό προσπαθούν να πολεμήσουν και να εξαλείψουν τό φώς, δηλαδή τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Μόνον πού αυτό είναι αδύνατον.